Saltabonnement til dit blødgøringsanlæg – det er genialt

I dag kan man abonnere på alt hvad man bruger i hverdagen. Dette er lige fra blade, mad, tøj osv. Men du kan faktisk også få et abonnement på salt til dit blødgøringsanlæg, så du ikke selv skal huske at komme ud i butikkerne og får det købt ind. Det kommer simpelthen lige til døren.

Salt og blødgøringsanlæg
Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken fra dit vand via ionbytning. Denne kemiske behandling gør at calciummet sorteres fra i dit vand og erstattes af natrium. Det er en let og nem måde at bearbejde kalken i hjemmet så du slipper for en masse rengøringsarbejde og vedligeholdelse af filtre, slanger, rør osv. i både dine armaturer, hårde hvidevarer, quocer og vandrør. At benytte et blødgøringsanlæg med ionombytning er på ingen måder sundhedsskadeligt og hvis du køber dit blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark, kan du være helt sikker på at det er drikkevandsgodkendt/fødevaregodkendt. Nogle er bekymret for at fjerne kalken, hvis de nu ikke får kalk nok til hverdag, men det er ikke tilfældet. Vi får rigeligt med kalk gennem den mad vi spiser og der er masser af steder i både Danmark og norden hvor kalken defineres som blødt og dermed er næsten kalkfrit. Aqua Danmark anbefaler dog at du bevarer en smule kalk i vandet. Dette skyldes at vandet kan være aggressivt i dine rør hvis alt kalken fjernes og desuden får vi nogle mineraler som er gode for os at bevarer i drikkevandet. Ved at beholde en drikkevandshårdhed på 5-8 beholder vi disse mineraler i vandet.

Hvorfor et saltabonnement?
Hvis du har et blødgøringsanlæg, vil jeg anbefale dig at benytte dig af Aqua Danmarks saltabonnement. Det gør at du ikke selv behøver tage ud i byggemarkeder og købe tunge 10 kg. saltsække, som du ikke bare skal vælge ud, men også skal være sikre på er drikkevands-, fødevarer godkendte. Derudover vil du have saltet på lager når dit anlæg skal påfyldes og undgå at have glemt at købe det. Hvis saltet ikke påfyldes anlægget rettidigt, kan det nemlig ikke fungere optimalt også får du ikke fjernet kalken. Du kan selv vælge hvor mange poser salt du ønsker at købe ad gangen og det bliver leveret direkte til døren. Det er da et smart og luksuriøst abonnement at få sig. Du sikrer dig at dit salt er godkendt til drikkevand, du slipper for at slæbe på tunge saltposer og du er sikker på at få leveret noget salt af god kvalitet.