Giv din bil bedst mulige betingelser

Din bil er både vigtig for din logistik, men også for mange som en del af ansigtet udadtil. Derfor skal din bil være godt klædt på til at kunne klare vejene på alle tider af året. Og din bil skal se god ud. Få du lavet en ordentligt autoservice på din bil, får du større kørerglæde og i øvrigt også bedre sikkerhed.

Optimalt brændstofsforbrug

Priserne på benzin stiger hele tiden. Og efterhånden er brændstof en væsentlig udgift specielt, hvis du kører meget i bil. Så det er dumt ikke at forsøge at optimere din bils brændstofsforbrug bedst muligt. Det gør du også via et serviceeftersyn, der sørger for den bedst mulige betingelser i din bil samt at du har en bil, der holder i længere tid.

Lille- og stort serviceeftersyn

Vælger du First Stop som dit værksted til dit serviceeftersyn, så kan du vælge enten den lille autoservice eller den store autoservice. Ved det mindre eftersyn gennemgår mekanikerne bilen visuelt, og tjekker for olie, oliefilter og naturligvis påfylder den motorolie, som bilen bruger. Alle de udvendige ting, som viskere, sprinkleranlæg og lygter bliver tjekket og komponenter bliver tilset.
Ved et stort serviceeftersyn udføres alle de samme opgaver som ved et mindre, men desuden skilles bremser, og bliver smurt og renset. Plus at luftfilter skiftes og justeres. Din bil får generelt den helt store gennemgang, så du er helt sikker på at den kører optimalt og sikkerheden er så god som mulig.

Regelmæssigt autoservice

Det er både en god ide og en god investering at få lavet regelmæssigt autoservice på din bil. På den måde sikrer du bilens værdi, og kan forebygge kommende reparationer, og på den måde også spare penge. Regelmæssigt service giver din bil de bedste betingelser.

En af Europas største kæder

First Stop kæden af værksteder er ikke blot en af de største værkstedskæder i Danmark, men faktisk i Europa med 2000 forhandlere. Det er faktisk Europas største specialiserede netværk, hvor der er speciale i både autoservice og i bildæk.

Find det rette værksted

Det er oplagt at benytte et First Stop værksted til stedet at få udført din autoservice. Kvaliteten er høj og prisen er konkurrencedygtig. Og så findes der værksteder over hele landet i kæden. Det er blot at kigge ind på Firststop.dk og finde det værksted, der er tættest på dig, tage kontakt og finde det perfekte tidspunkt til at få udført din autoservice.