Få en salgsteknik der skaffer kundemøder, der giver resultater på bundlinjen – læs hvordan

Kunder er jo nøglen til enhver virksomhed, så derfor er det ret vigtigt at skaffe kunder løbende, men tiden, hvor du som sælger bare kan drøne ud og banke på tilfældige døre og sælge varer i massevis er for længst ovre.

I dag skal der helt andre metoder til hvis du vil have succes med dine kundemøder.

Du kan læse mere om mødebook her i denne artikel.

Sælg til kunder, der er interesserede

Hvis du skal sælge dine varer på et møde, så er det vigtigt at du sælger til kunder som rent faktisk er interesserede, det nytter nemlig ikke meget at du sidder og forsøger at sælge et strikkekursus til en murer uden fritid, så første skridt er selvfølgelig at finde frem til de rigtige kunder, og derefter ringe for at aftale et møde med dem.

At aftale et møde på telefonen er dog ikke altid lige nemt, faktisk kan det vise sig at være meget sværere end det egentlig er at sælge selve produktet.

Det er fordi tid er noget af det dyrebareste vi har, og alle har stort set for lidt af den, også dine kunder. Så at få dem til at give dig 10 eller 30 minutter af din tid er ikke nogen nem opgave, men hvis det lykkes, så ved du også at, du kommer ud til en kunde der er klar til at lytte og i forvejen er interesseret i dit produkt.

Så langt så godt, men hvordan får du egentlig booket de der møder?

2 gode råd til at booke møder på telefonen

For det første skal du have forberedt dig grundigt. Du skal vide hvad dine kunder måske kan finde på at spørge om og have et svar klar, og derudover bør du også have præciseret dit mål.

Forberedelse omfatter også at have researchet kunden, fundet ud af hvem du skal tale med, og at sørge for at have din kalender klar og papir til at skrive evt. vigtige oplysninger ned.

 

Dernæst kommer selve telefonsamtalen. Der findes masser af gode råd til hvordan en god telefonsamtale skal udføres, men det vigtigste er at du er ærlig om hvem du er og hvorfor du ringer. Der kan mødebook også være meget nyttigt.

Dernæst skal du være kort og præcis, og så skal du lytte til kunden og være imødekommende.

Få professionel hjælp til mødebooking

Mødebooking kræver god tid, og du kan med stor fordel vælge at outsource opgaven. Så får du nemlig mere tid til at lave det der egentlig skaber omsætningen, nemlig at afholde selve mødet.

 

Partnerdialog.dk er en af de mange virksomheder, der lever af hver dag at booke møder professionelt og præcist til deres kunder. Tag et kig på deres side hvis du vil vide mere om hvad de kan gøre for dig.