Få alkoholbehandling i København hvis drikkeriet fylder for meget

Et alkoholforbrug eller alkoholoverforbrug kan med tiden udvikle sig til et decideret misbrug eller en afhængighed, hvis man ikke er påpasselig og beder om hjælp, hvis drikkeriet begynder at tage overhånd. For langt de fleste der finder sig selv med et misbrug af alkohol eller som er blevet afhængige, er det desværre noget som har stået på i lang tid. For mange har misbruget stået på imellem 10-15 år før de søger i hjælp eller kommer i behandling.

Få professionel hjælp og alkoholbehandling

A Misbrugsbehandling er en privat alkoholbehandling i København og de kan tilbyde et ambulant behandlingsforløb, som er 100% anonymt og hvor man kan bo hjemme og arbejde om dagen mens man er i behandling.  De bruger blandt andet kognitiv adfærdsterapi og minnesotakuren som nok er de mest anerkendte former for alkoholbehandling, der findes i dag. Det kan du læse meget mere om i linket her:

https://amisbrugsbehandling.dk/alkoholmisbrug/behandlingssteder-for-alkohol/alkoholbehandling-koebenhavn.html

Mange kommer aldrig behandling

Desværre ved vi at rigtig mange aldrig kommer i behandling og der findes i dag, stort set en alkoholmisbruger i enhver dansk familie. Mange steder bliver alkoholisme kaldt for en folkesygdom. Vi ved fra de seneste tal, som kommer fra sundhedsstyrelsen at ca. 585.000 danskere har et skadeligt forbrug eller overforbrug af alkohol og at ca. 150.000 danskere er direkte afhængig af alkohol.

Her er 6 tegn på et alkoholmisbrug eller en afhængighed

  1. Du oplever fysisk eller psykisk at trænge til alkohol
  2. Du har svært ved at stoppe efter få genstande, helt holde op med at drikke eller at nedsætte dit forbrug
  3. Du har symptomer på abstinenser (uro, rastløshed, hjertebanken, svedeture), som holder op, når du drikker
  4. Dit forbrug stiger over en længere periode, og du kan tåle mere, før du føler dig påvirket
  5. Du prioriterer dine handlinger og din tid efter, om du kan drikke alkohol – for eksempel til arrangementer, du er inviteret til
  6. Du drikker, selvom dit forbrug skader dig eller dine nærmeste

 

Kilde: WHO´s godkendte alkoholtest

Hvis du kan sige ja til 2 af disse kan du være i risiko for at have et alkoholmisbrug og hvis du kan sige ja til 3 eller flere er der stor risiko for at være afhængig af alkohol. Hvis man her kan svare ja til flere af spørgsmålene vil der i langt de fleste tilfælde være tale om et behandlingskrævende alkoholmisbrug.

Et ædru liv uden alle de negative konsekvenser

Hvis man vælger den rigtige behandling, vil langt de fleste kunne få et fantastisk

liv uden alle de negative konsekvenser fra alkohol og andre stoffer. Et liv med en helt anden livsglæde og et liv hvor der også er plads til familie, venner, arbejde og meget mere.  De fleste oplever at det meste af alt det de havde mistet som aktive alkoholikere, igen kommer tilbage med tiden som ædru.

Det er aldrig for sent at få hjælp og gå i behandling.