3d print – de mest stillede spørgsmål

Der er mange der hver dag til at spørgsmålet om 3D print og elsker at hjælpe vores kunder at svare på alle spørgsmål . i den lille blockpost det mest stillede spørgsmål som vi får omkring 3D print. det er således at vi er så vilde med 3D print at vi bare i år har bestilt 5 3D printer og flere af dem til forestilling fordi at teknologien er så ny at den ikke kan komme på marken montere med 3D print i fuld farve og vores populære 3-dages figurer upheads Det er du også printet i farver. Det sidste skud på Stammen er at de er begyndt at printe i carbon.  vores oprindelige tanke var at de skulle printe sportsudstyr i kampen men det viser sig nu at der er en klam række andre og mere attraktiv produkter som vi kan 3D printe i dette materiale.

 

3d print – komg godt i gang her!

 

Det første spørgsmål folk har fordi jeg overvejer at købe en 3D printer er selvfølgelig Hvad koster en 3D printer der er mange priser på printere men vi kan heller ikke skrive at en klassisk Hobby 3D printer kan du få fra 500kr og op. præcis Hvilken den 3D Hobby printer du skal købe er selvfølgelig svært at sige randers4 sted at starte punktum professionelle 3D printer kan i dag lidt op i mange millioner for ikke at tale om de 3D printer Så er der arrangeret at I kan printe en sko og så er der folk der i fuld gang med at sørge for at vi i fremtiden vil kunne 3D printer organer. Dette er dog ikke en teknologi i 3D print som der er tilgængelig hjemme i din stue de nærmeste dage og slet ikke til 500 kr hos os koster 3D print for 75 kr op på den måde kan du nemt komme i gang med at finde ud af hvad man kan 3D printe inden du går ud og sætte indstiller i at købe en 3D printer. Tænd for 3D printer udvidelse så hurtigt TT at du ofte vil opleve at det ser de billige 3D printer næsten er forældet inden du kommer fra butikken og Jeppe i stuen med printeren. derfor kan mange slet ikke betale sig at købe 3D printer Men i stedet for at gøre man bestille at bruge en 3D print service som vores får man nemt og billigt via vores online service kan bestille til 3D print.

 

Et andet spørgsmål som vi ofte får om tre det fredag er sådan en fungerer en 3D printer ikke populær sagt er der 3 former for 3D printer og en FDM 3D printer, en 3D printer og sidst men ikke mindst en SLS 3D printer. den store ruller af plastik fylder meldt hvor til malet føres direkte ind i printeren samtidig med at printeren varme og smelter filament.com noter til dig Så det smeltet plast fast på en plade og flyttes for at passere filament.nu hver gang pladen flyttes tilføje . MS printer laver også lag-på-lag Og her kan bruges materialer som metal eller plast bt.dd Opret aftale er dog i pulverform. Derfor vil denne type printer ofte ses brugt til tung industrielt brug Punktum med lur mig om du ikke også snart kan 3D printe i metal derhjemme i skuret.

 

Sidst men ikke mindst baby svare på dette spørgsmål 3D print Hvad skal jeg gøre for at komme i gang. for os at svaret ret simpelt Grip nøgle eller send mail og kontakt os allerede i dag så hjælper vi dig med at få dit 3D drømme til virkelighed. dette sker både i det tilfælde hvor du har en 3D model du gerne være printet eller hvis du ikke har en 3D model Vi tager os af det hele. 

 

Det var de spørgsmål og svar som der var mulighed for at have med i denne post. Jeg håber virkelig at du har nydt ligeså meget at læse den som om jeg har haft Hvad skriver den. hvis du vælger at kigge på det længde af denne her post Kommer du ind til en f a q om 3D print hvor at der er mulighed for at læse svaret på endnu flere Spørgsmål om 3D print på selvsamme nye flotte hjemmeside Har du også mulighed for at se vores kontaktinformation altså vores mails og vores telefonnummer. Hvis du vælger Kontakt os Det er vores dygtige medarbejdere glæder os til at svare på dine spørgsmål om 3dprint.com Husk at du hos os altid Modtag 100% uforpligtende tilbud på 3D print.